Годишен доклад на Световния съвет за устойчиво строителство

Годишен доклад на Световния съвет за устойчиво строителство

Научете за всички дейности и настоящи проекти и вижте как Световния съвет за устойчиво строителство работи за трансформиране на пазара.

Работеща в повече от 100 държави по света, Световния съвет за устойчиво строителство е най-голямата организация, която влияе върху застроената среда.  Свързвайки лидерите в устойчивото строителство чрез 25 000 организации, които представляваме, ние създаваме устойчиви сгради, общества и градове.

Ние насърчаваме и задвижваме сътрудничеството между институции и неправителствени организации, с цел да се създаде единни зелени политики за сгради и да се осигури единен глас за все по-нарастващата се зелена индустрия.

Ние се стремим да отключим потенциала на нашия сектор за намаляване на въглеродните емисии докато предоставяме жилища на достъпни цени,  пестене на енергия, създаване на нови работни места и по-добро условия за живот на хората.

Ние работим за нашите членове като свързваме съветите за устойчиво строителство по света, създавайки една  силна и успешна общност.

Докладът е не само моментна снимка на нашата работа, той е пълен с много информация и ресурси в полза на нашите членове и партньори.

Научете повече за нас като изтеглите доклада от тук