Central and Eastern European Energy Efficiency Forum

Central and Eastern European Energy Efficiency Forum

Българският Съвет за Устойчиво Развитие, в партньорство с European Climate Foundation и Chance for Buildings, имат удоволствието да Ви поканят на първото издание на международно събитие от регионално и политическо значение - Central and Eastern European Energy Efficiency Forum (C4E Forum). То ще се проведе между 22-25 юни 2016 в хотелски комплекс, разположен на българското черноморие.

Какво представлява C4E Forum?

C4E Forum не е поредната конференция. Нашата цел е да поставим основите на интерактивно събитие, което да събере на едно място специалистите в сферата на енергийната ефективност от централна и източна Европа. Толкова много интересни проекти и инициативи за енергийна ефективност са предприети и реализирани в региона - време е да споделим опит и надградим знания!

  • Наситена програма в рамките на половин работна седмица, предлагаща практически сесии, творчески работилници, вечерни пленарни заседания с представители от най-високо ниво и редица възможности за установяване на неформални контакти.
  • Професионалисти в сферата на енергийната ефективност от централна и източна Европа, представители на различни сектори, събрани на едно място: правителство, бизнес, индустрия, финансови институции, предприемачи, НПО, потребители, консултанти, мозъчен тръст и други.
  • Атрактивна локацияна българското черноморие на достъпна цена.

Имате желание да задълбочите познанията си и да разширите своята партньорска мрежа? C4E Forum е мястото за реализация на тези цели.

Защо сега?

2016 година ще бъде ключова за енергийната ефективност – по график на Европейската комисия са планувани прегледи на директивите за енергийна ефективност и за енергийните характеристики на сградите. В същото време качеството на прилагане на програми за енергийна ефективност трябва да се повиши, за да се изпълнят целите за енергийни икономии до 2020 - намаляване на зависимостта от вноса на енергийни ресурси, подобряване качеството на въздуха, намаляване на енергийната бедност, и като цяло  повишаване качеството на живот за гражданите в страните от Централна и Източна Европа.

За повече информация разгледайте официалния сайт на конференцията http://c4eforum.net

Регистрация

Може да се регистрирате за участие в събитието на http://c4eforum.net/registration

Ранната регистрация със значителни отстъпки е отворена до 31 януари 2016.

Покана за участие с презентация

Това, което отличава C4E Forum от други събития по темата е възможността за интерактивно взаимодействие между участниците. Насърчаваме всички гости да се включат активно в събитието - споделете опит, поставете дискусионни проблеми, бъдете вдъхновение чрез представяне на презентация за интересен проект и/или инициатива от региона в областта на енергийната ефективност на държавно, бизнес или обществено ниво. Работният език е английски.

За повече информация отсносно темите, по които може да структурирате Вашата презентация, както и какви са изискванията към оформлението ѝ и как да я изпратите: http://c4eforum.net/your-presentation.

 

Очакваме да Ви видим през месец юни на Българското черноморие!
Не се колебайте да се свържете с нас ако имате други въпроси info@c4eforum.net