ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ ИНТЕЛИГЕНТНИ ГРАДОВЕ - изложение и конференция за Югоизточна Европа

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ
ИНТЕЛИГЕНТНИ ГРАДОВЕ - изложение и конференция за Югоизточна Европа

През следващите години екологичната енергия, интелигентните решения за енергийни спестявания и за устойчивото развитие на градовете ще са сред основните приоритети за страните от Югоизточна Европа. Като единственото събитие в България във формат „изложение – конференция“, EE & BE и Smart Cities 2016 ще събере на едно място производители, вносители и дистрибутори, които ще популяризират нови продукти в съответните области, а представители на компании и общини ще имат възможност да обменят опит и да намерят разнообразни решения.

КОГА: 5-7 април 2016, София

ОрганизаторВиа Експо

Партньор на събитието: Български съвет за устойчиво развитие

  • 5% отстъпка от изложбената площ и безплатни промоционални опции за изложители, заявили участие до 10 декември.
  • На изложението отново се очаква силно международно присъствие (през 2015 г. взеха участие фирми от Австрия, България, Дания, Германия, Гърция, Израел, Литва, Молдова, Полша, Испания и Холандия).
  • Профил на изложителите: енергийна ефективност в сградния фонд и в различни индустриални сектори; био-, хидро-, соларна, вятърна и геотермална енергия, енергийно оползотворяване на отпадъци; интелигентни мрежи и съхранение на енергия, устойчиво градско планиране, мобилност, ИКТ и др.
  • Изявата ще бъде посетена от мениджъри, инвеститори и експерти.
  • Конференцията ще разгледа теми с практическа ориентация.

Допълнителна информация: Брошура, Статистика 2015