Brightest! Greenest! Homes 2015

Brightest! Greenest! Homes 2015

Български Съвет за Устойчиво Развитие в партньорство с Brightest! Greenest! Buildings EUROPE има удоволствието да Ви покани на следващото онлайн събитие част от въглеродно неутралното, паневропейско виртуално изложение:

Brightest! Greenest! Homes 2015, което се провежда на живо и е посветено на Европейските успешни и иновативни практики в сферата на устойчивото жилищно строителство. Акцентите включват представяне на реализирани проекти, системи за сертифициране на жилищни сгради, механизми за финансиране. 

КОГА: 17 септември, 12:30– 16:30

КЪДЕ: Безплатна регистрация на www.BrightestGreenestBuildings.eu и посещение на изложението от Вашия компютър чрез аватар

За повече информация:

Покана и програма на лекциите и презентациите, които ще сепроведат на 17 септември

Информационна брошура

______________________

Инициативата се провежда под патронажа на Европейската комисия и е подкрепена от над 20 Съвета за устойчиво строителство в цяла Европа. Събитието има за цел популяризирането на устойчиви строителни решения и практики на европейския пазар. То обединява по икономически ефективен начин строителни инвеститори, проектанти, доставчици на решения и други заинтересовани страни в серия от планирани онлайн събития, които се провеждатна живо през 2015 г. и 2016 г. В резултат се спестяват пари и ресурси, елиминира се времето, необходимо за пътуване и се намаляват свързаните с тези дейности въглеродни емисии.

Отворено до 9 Юни 2016, Виртуалното ЕКСПО кани най-активните строителни специалисти в Европа да посетят виртуалните павилиони, да се запознаят с най-добрите устойчиви проекти и решения за изграждане на ефективна застроена среда. Присъстващите могат бързо и ефективно да посетят изложбата, да се включат в разговори и дискусии, да се запознаят с колеги и обменат координати и съобщения, да присъстват на интересни събития на живо. Не пропускайте бъдещите планирани събития.

Фирми и организации могат да участват и като изложители и спонсори с малка инвестиция, за да достигнат до най-активните строителни специалисти в сферата на устойчивото строителство в цяла Европа и да се запознаят с потенциални клиенти. Членовете на Българския съвет за устойчиво строителство получават отстъпка за изложители от 15%.

Всеки, който проявава интерес може да се свърже с Monica.Ardeleanu@BrightestGreenestBuildings.eu