Световна седмица на устойчивото строителство в АРХИТЕКТУРЕН ФЕСТИВАЛ СОФИЯ 2015

Световна седмица на устойчивото строителство в АРХИТЕКТУРЕН ФЕСТИВАЛ СОФИЯ 2015

Регионална Колегия София-град към КАБ, съвместно със Съюза на Архитектите в България и Столична община имат удоволствието да Ви поканят да станете част от АРХИТЕКТУРЕН ФЕСТИВАЛ СОФИЯ 2015 (17 септември - 5 октомври, 2015), който се организира по повод Деня на София (17 септември) и Световния ден на архитектурата (5 октомври) и ще се проведе в Централен дом на архитекта, ул. Кракра 11, София.

Част от програмта е посветена на Световната седмица на устойчивото строителство (21-27 септември 2015) и в партньорство с Българския съвет за устойчиво развитие са организирани две взаимно свързани събития, които са част от панела “Устойчив град” от АРХИТЕКТУРЕН ФЕСТИВАЛ СОФИЯ 2015. Вижте подробната програма на събитията, посветени на Световната седмица на устойчивото строителство. Каним Ви да вземете активно участие в акцентите – дискусия с основните заинтересовани страни в създаването на устойчива градска среда, която ще се проведе на 24 септември, а на 25 септември да  направите своя принос за развитието на серия от проекти за устойчиво развитие: Build Upon, MildHome, Smart City.

Не пропускайте и официалното откриване на АРХИТЕКТУРЕН ФЕСТИВАЛ СОФИЯ 2015, което ще се проведе на 17 септември 2015 год. от 18:00 часа.

За допълнителна информация и пълната програма на фестивала: fest.kab-sofia.bg.