Посетете щанда на BGBC по време на БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 25-28.03.2015

Посетете щанда на BGBC по време на  БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 25-28.03.2015

BGBC e партньор на 15-тото издание на БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА

Събитието  ще се проведе от 25 до 28 март 2015 г. в Интер Експо Център.  В рамките на седмицата ще бъде организирана конференция BuildinGreen и форумът "Да събудим строителството".

BGBC Ви кани да посетите специализирания ни щанд, в който ще участват нашите членове, както и специализирания форум "Да събудим строителството" на 26 март, в рамките на който с презентация ще участват инж. Тодор Димитров, Технически директор на фирма "Алукьонигщал" и Петър Сеизов-консултант в "Денкщат България".

Българска строителна седмица предлага възможност както на известни, така и на нови фирми от строителния бранш да покажат актуалните си продукти и решения. Участието на фирми производители или вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, дограма и врати, химически продукти, топло- и хидроизолации спомага за тяхното бъдещо развитие и утвърждаването им на българския и европейския пазар.

Изложбата предоставя неповторими възможности за осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения, и професионалисти от строителния бранш от страната и чужбина. Посетителите на последното издание на Българска строителна седмица бяха 7380, а представените на изложението фирми над 200. Сред тях 107 директни изложители и 94 подизложители от България и 21 други държави. И тази година колективно участие имаха фирми от Гърция, а със собствени щандове се представиха още компании от Германия, Украйна, Сърбия, Русия, Полша, Румъния, Белгия, Швейцария, Турция и Китай.

Повече информация: http://buildingweek.bg/bg