Предстои обучение за придобиване на сертификат LEED Green Associate

Предстои обучение за придобиване на сертификат LEED Green Associate

Българският съвет за устойчиво развитие представя първото обучение по новата версия на системата LEED v4 oт серия лицензирани семинари на американската система за сертифициране на устойчиви сгради.

Обучението се предлага за първи път в България и представлява подготвителен курс за изпита за професионална квалификация LEED Green Associate. Курсът е организиран в партноьрството на Sofia Airport Center – първата в България сертифицирана с LEED Gold офис сграда. Събитието включва и тур на самата сграда, организиран специално за участниците.

Обучението е организирано специално за  подготовка за изпит за професионална квалификация LEED Green Associate.  Участниците ще придобият знания относно най-подходящите начини за подготовка,  примерни изпитни въпроси, както и необходимите умения за успешно вземане на изпита. Курсът надгражда знанията за основните концепции за зелено строителство по американската сертификационна система LEED, като предварително знание за системата е препоръчително, но не е задължително.

Обучението ще се проведе на 30 Януари 2015г (петък) от 9:00ч в Sofia Airport Center, бул. Хростофор Колумб 64, София.

 

Регистрацията включва:

• Целовневен  курс на английски език

• Лицензиран лектор от компания призната от USGBC като Еducation Delivery Partner с опит и експертиза по програмата LEED

• Учебни материали, презентация и подготовка за изпити по LEED

• 100 примерни въпроса от изпита

• Кафе и безалкохолни напитки

 

Програмата на събитието можете да намерите тук. Преференциални цени се предлагат за членове на BGBC, както и за  членове на КАБ и за студенти.

За повече информация и регистрация моля свържете се с нас: │+359 2 964 13 20 office@bgbc.bgeducation@bgbc.bgwww.bgbc.bg