Световната седмица на устойчивото строителство ще бъде отбелязана с новата инициатива BGBC GREEN FUTURE

Световната седмица на устойчивото строителство ще бъде отбелязана с новата инициатива BGBC GREEN FUTURE

През 2013г Българският Съвет за устойчиво развитие ще отбележи Световната Седмица за устойчиво строителство с международно събитие BGBC GREEN FUTURE - платформа за обмен на професионална експертиза,  насърчаване на политики и генериране на идеи.  

Традиционното събитие Sustainability Forum Sofia и новата инициатива BGBC GREEN FUTURE във Варна са официалните събития на Български Съвет за устойчиво развитие през Световната седмица за устойчиво строителство и ще се провеждат последователно всяка година в София и Варна.

BGBC GREEN FUTURE ще се проведе на 20 Септември във Варненски Свободен Университет „Черноризец Храбър”, гр. Варна, под патронажа на Министерството на инвестиционното проектиране и с официалното партньорство на Варненския Свободен Университет „Черноризец Храбър”, Германския и Австрийския Съвет за устойчиво строителство - DGNB and ÖGNI.

Включете се във вдъхновяващите информационни семинари и професионални уъркшопи, научете за  съвременните международни практики и споделете своето виждане за устойчиво бъдеще в рамките на предстоящото събитие. Международни експерти от България, Австрия и Германия, водещи компании и представители на научните среди ще представят своята професионална експертиза, международни практики и иновативни решения за устойчиво строителство. Не пропускайте възможността за обмен на информация, контакти и идеи по време на вечерния ни коктейл.

Събитието ще се фокусира върху едни от най-актуалните теми пред които е изправен целия строителен сектор по света – устойчива реконструкция и реновиране на съществуващи сгради.

Поканени са представители от Президентството, министри, кметове и представители на местната власт, международни и национални компании и представители от бизнеса, производители на строителни материали, архитекти, инженери и проектанти, водещи експерти по енергийна ефективност, инвеститори и финансови институции,  както и представители от научните среди и студенти.

Непосредствено преди BGBC GREEN FUTURE Ви каним да се присъедините и към традиционната осма годишна конференция на международните лидери в строителната индустрия – AGCFlat Glass, Dorma и Alukonigstahl

Пълната програма можете да разгледате тук

Включете се още сега  на тел. +359 2 964 13 20 или е-мейл: office@bgbc.bg

Oчакваме Ви във Варна през септември!