DGNB Navigator: онлайн платформа за строителни продукти.Прозрачен избор в строителството на устойчиви сгради.

DGNB Navigator: онлайн платформа за строителни продукти.Прозрачен избор в строителството на устойчиви сгради.

DGNB Navigator е онлайн платформа за строителни продукти, създадена в помощ на архитекти, проектанти, собственици и всички, които участват в една от най-важните фази на проекта –проектиране. Един интелигентен инструмент за търсене на продукти с добре дефинирани филтри.

Платформата предоставя  подробна информация за строителните продукти, като техните параметри са организирани в съответствие с областите на оценка на системата DGNB. Нещо повече, DGNB Navigator доставя допълнителна информация като продуктови каталози, CAD чертежи и информация за производителя. Можете да създавате и съхранявате отделни листи с продукти за конкретен ваш проект, позволявайки ви характеристиките на различните продукти за един проект да са винаги на разположение за вас. DGNB Navigator е платформа със свободен достъп.

"Преди 10 или 15 години беше много трудно да се получи адекватна информация за строителните продукти.  Много от качествата на сградата, които тя трябва да има и които са задължителни, за да бъде устойчива,се определят още в работния проект. Само когато продуктите се комбинират, важни качества на сградата като енергийна ефективност, комфорт и др. стават видими“, каза проф. Александър Рудолфи,  Президент на Германския съвет за устойчиво строителство.


"DGNB Navigator е уникална онлайн платформа, която прави строителни продукти напълно прозрачни. Това, което прави устойчиво строителство толкова комплексно, е фактът, че използването на отделни устойчиви продукти не води автоматично до по-устойчиво строителство. Устойчивото строителство изисква определяне на точните продукти, в точното количество, на точното място и за правилната употреба ", каза д-р Кристине  Леметре, главен изпълнителен директор на DGNB.

Чрез платформата DGNB Navigator имате лесен достъп за строителните продукти, както можете да изтеглите техническите им спецификации.

Новото видео как се използва платформата вече е на ваше разположение тук

Възползвайте се от многобройните функции на платформата  - вземете бързи и добре информирани решения, които специфично ще ви помогнат да постигнете по-добър резултат  при сертифицирането на вашата сграда по системата DGNB.

DGNB Navigator: http://www.dgnb-navigator.de